www.xf115.com周日时代书籍现场社区 注册

登录周日时代书籍www.xf115.com

忘记密码?

忘记密码了?

输入您的用户名或电子邮件地址,我们将发送您重置说明

www.xf115.com

Bekendstelling:Die Lig Skyn Daar BuiteDeur Jacques de Viljee(13名DESEMEME)

Die Bekendstelling Van Jacques de Viljee Se DebuutbundelDie Lig Skyn Daar BuiteVind Donderdagaand 13 desember bykloof上的条纹马(FKA The VIC)在KAAPSTAD PLAAS中。Daar Sal 19:30'N Gesprek Wees Tussen de Viljee en Hanno Van Zyl,Wat Die Kortverhaalbundel SE Ontwerp an Implardasies Behartig Het。eksemplare vanDie Lig Skyn Daar Buitekan byjacquesdeviljee@icloud.com.Bestel Word En Sal Teen R100由Die Venue Te Koop Wees。

Dier Vier VerhaleDie Lig Skyn Daar BuiteKyk Deur DieOëvan'N Handjievol Jongmense Na'n NkontemporêreKaapstaden Suid-Afrika,Na Die VerwrongeSpieëlsvan Die Internet en Aanlynlewe,EN Na Nuwe Weergawes Van Oorleef在'nModerneWêreld。

在“#malegaze”stromolaas mijburg enany aand halfbesope dievallende ster binne。范先用Die Kroegtoonbank Herken Vink Minnaar Dadelik Sy Skooleheld en -Liefde,Die Debatkampioen Wat Nou'n prokureur是。瓦娜和Sy Kans,Besef Vink Terwyl Hy Nicolaas Se Oog Propeer Vigher Vang,NásoveelJarevan Domoom En Wonder。

在“#thisiswar”Sien Ryno Winterbach Op Twitter Dat'n Landswye Burgeroorlog Pas Uitgebreek Het。ryno,'arapstad,Moet Kant Kies,Moet Kant Kies,Maar遇见Sy Meisie Oorsee en Sy Boesemvriend Gewond在Die Hospitaal Teen Die Berg,是Hy Besig Om Van Sy Kop AF Te Gaan。

Vir Die Oorlewing Van Sy Pa Se Galery Moit Innes Edelhart In Edelhart In Edelhart在“NG Kerk Tyrrhena Patera”Vir Jean Kleinhaus,Die Wunderkind Van DieKunswêreld,By'N Uitalling在BreństraatOpspoor Om Een Van Die Kunswerke Vir Die Galery Te Kontrakteer。Hy Vind Die Kunstenaar Uiteindelik,MaarNáWeeCokelyne en Te VEEL WITWYN Spiaal Die AAND UIT TOT'N Warrelwind Van Karakters en Gesprekke Waaraan Hy Net-net Nie Kan Vatplek Kry Nie。

在“Liewe Wessel”Skryf Amelie Verwey,'N uitgesProke Jong Kunstenaar Van Kaapstad,'N indringende Inskrywingsbrief Visel,'n Deelnemer Op Soet Soek Soetor。Sy Diepste Self,Terwyl Sy Haarself Ook Aan Hom Oopmaak中的Sy Boor Tot。Amelie是Egter OnBewus Dat Wessel Haar Jigh Waarskynlik Nooit Sal Kry Nie。

模具喀克拉克斯Die Lig Skyn Daar BuiteSoek Soos die titel suggreeer na waarheid en betekenis wat iewers daar buite blink,Maar Hulle Verdwaal Telkens在Dodker。Hulle是沉浸式Foutryke蒙抱;Nie RekenaArkode Nie。

“DIT VOEL SOOS EK KAAPSTAD ONTHOU。Hierdie Shit是奇怪的en ek,如dit所以。Hierdie是Hopelik Die Eerste Van Baie Weirder Shit。xf187com网页版南非荷兰语凯特奇怪。“

  • 亨特肯尼迪

“雅克De Viljee Se Kortverhale是Rou。例如。Meesleurend。Skerpsinnig。Diepsinnig。'n jumingway vir die hashtag generasie。“

  • Mila de Villiers,书籍


Jacques de Viljee是'N Skrywer Van Kaapstad。sy skryfwerk是al新鲜对比en op klyntji.com,litnet en bicillicallive gepulliseer。Die Lig Skyn Daar Buite是sy debuutbundel en word onafhanklik gepulliseer。

Die Bundel Se Ontwerp en Illustrasiewerk是Deur Hanno Van Zyl Behartig。汉诺yitleg- en produkeiewerk sluit in6月16日,'n Herdenkingsboek Oor Die Seminale Fotograaf Peter Magubane Se Werk,二十旅程,'N Fotoboek Oor Drie Diverse Jong Fotograwe Se Reis Deur'n Twintigjaaroue Demokratiese Suid-Afrika,ENWat Binne是,'N Bundel Wat Gedigte Van Jaco Van der Merwe en Foto's Deur Wikus de Wet Vermeng。Sy Illustrasiewerk是2016年财源由沙龙91 uitgestal。

登记或者登录评论