www.xf115.com周日时代书籍现场社区 注册

登录周日时代书籍www.xf115.com

忘记密码?

忘记密码了?

输入您的用户名或电子邮件地址,我们将发送您重置说明

www.xf115.com

Protea Boekhuis.

@星www.xf115.com期日时代书籍

Kom Gesels遇到了Zandra Bezuidenhout Oor Haar Vertaling Vanarsenaal van klank.Deur Anna Enquist在Stellenbosch

Uitnodiging na die bekendstelling van Arsenaal van Klank


arsenaal van klank.Protea Boekhuis en Protea Boekwinkel Stellenbosch Nooi jou Graag na die bekendstelling vanarsenaal van klank.Deur Anna Enquist,Vertaal Deurzra Bezuidenhout。

Dorothea Van Zyl Gesels Saterdag,11月12日遇见Bezuidenhout Oor Haar Vertaling Van Hierdie Merkwaardige Digkuns。Anna Enquist是Die Skrywersnaam Van Die Veelbekroonde Nederlandse Digter en ProSaskrywer Christa Widlund-Broer。

Die Gesprek开始OM 11:00。

Moenie Dit Misloop nie!

Besonderhede.


Oor Die Boek.

Anna Enquist是Die Skrywersnaam Van Die Nederlandse Digter en ProSaskrywer Christa Widlund-Broer。SY HET SOWEL PSIGoAnalise作为Musiek Gestuder en albei Hierdie Terreine字在Haar SkryfwerkWeerspieśl。Haar Gewildheid在Nederland Kan Onder Meer Toegeskryf Word Aan Die Herkenbare Alledaagse Werklikheid在HaarPořsie,Wraby Lesers ansansluiting Vind。alhoewel haar gedigteoğnskynlikverstandelik en nugter是,Word Die Leser Juis GetRef Deur Die Vasberade Erns En Innerlike Krag Waarmee Sy Byvoorebeeld Die Verlies Van Haar Doogter Verwerk Deur Daaroor Te Skryf。die emosionele词egter altyd gebalanseer deur Redelikheid,Sodat Haar Gedigte nie Sendimenteel是聂,毛珠Tog Die Leser Raak,Soos在Die Gedig“Habanera”:

戴尔是'n ..哈尔het ek
Deur Die Kamer Gedans,Ons Het Van Hoek
Tot Kant Galop,Ons Het Luidkeels'N撒谎。

sy het'n温暖的gesig gehad。sy是我的狗狗。
作为ek asemhaal vonk sy nain die gedig。

Oor Die远程

安娜enquist.是'n veelbekroonde nederlandse romanskrywer en in digter。Haar Gedigte是Baie Gewild Omdat Dit Toeganklik是en Handel Oor Onderwerpe Waarmee Die Gewone Leser Kan IdentifiSeer。

OOR模具椎骨

Zandra Bezuidenhout.是'n dimter wat met Ingrid Jonker-Prys Bekroon是。sy是'n ervare vertaler uit nederlands en onder andantwoordelik vire die vertaling van Twee Kinderboeke wat onlangs by Protea verskyn Het。

Boekbesonderhede.

登记或者登录评论